***

Адель17
У центрі уквітчано
Так тихо й без відчаю
Цілуються очі,і дує в лице
Не тілом кохаються
Й душею вагаються
Налиті любовію
Пече,ой пече
Цей шепіт чіпляє,на серці світає
Сміється так тихо наївна душа