Ти тiльки йди

Валентина Козаченко
Ти  тільки  йди -
За  кроком крок,
Іди,  не зупиняйся.
Якщо не досягнеш мети-
Ти з нею не прощайся.

Нехай же світить, мов Зоря,
Далека і натхненна.
Ти тільки йди.
Ти тільки йди.
Все буде недаремно.

І якщо навіть ти впадеш
За крок один від неї -
Це був твій шлях,
Це був твій час,
В якому ти - з Зорею.

І всі тумани, всі світи
Тоді підуть з тобою.
Ти тільки йди,
Ти тільки йди
За мрією святою.

Ти тільки йди.
За кроком крок.
І знай - все недаремно.
Тому що на Своїм шляху -
І розпачі приємні.

Ти  лиш себе ,
Себе не зрадь.
І віднайдеш криницю,
В якій  твоя жива вода
І чарівна Жар птиця.

Ти тільки йди...