укробойня

Валерий Коваленко Коло
влучно стріляє у хлопців гармата.
церква палає, з дітками хата.
пообіцяли їм землю, вина...
править на Неньці не Бог - сатана!
2013 год

***
Хлопці стріляли в народ свій з гармати.
Церква згоріла, нема більше хати.
Наобіцяли їм волю, майна...
...ходять до нині у рваних штанях.
Культю показують, вибите око,
То за жорстокiсть  розплата висока.
В Євро хотілося  щірим козакам,
Та міцно накрила єврейська їх срака.
Душно на Неньці.
Хоч править не ворог
 - "Порох".
Точніше - то цар Сучий Потрох.

2016 год