Альфа и омега

Светлана Маярчак Крыжановская
АЛЬФА і ОМЕГА

В усьому є початок і кінець,
В усьому є альфа і омега.
Сьогодні ще жива, а завтра - мрець.
Життя та смерть -
То таємниця незбагненна.

Наш кожен крок - це темна занавіска,
Не знаємо, до чого приведе.
Але, прокинувшись, встаємо з ліжка,
Йдемо туди, куди нас Бог веде.

02.07.2016.

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.

ID: 680982
Рубрика: Вірші, Філософська лірика
дата надходження: 31.07.2016 08:16:07
© автор: Світлана Крижановська