Знов виростають вирванi крила

Надежда Рубинская
Тримає навала в напрузі країну,
Мов тхір ненажерливий кров нашу п’є.
Боронить Господь нашу Неньку-Вкраїну,
Піднятися  знову їй сили дає.

Розтоптані душі знаходять ще волю,
Щоб вирвані крила зростити та знов
Іти захищати сплюндровану долю
І право на гідність,  свободу й любов.

             31.07.2016