Я ТАМ БУВ

Артур Белый
Я пам'ятаю все.на тій вiйні був я.
Біль,страх в очах і поневіченні обличя,
Коли з пiд ніг від "градів" розліталася земля,
Життя тих побратимів,що в строю стоять,калічча.
Я пам'ятаю сміх істерик і агоній дикий крик,
Відірвані кінцівки,пулі в тілі.
Спочатку було страшно,та я звик,
Коли на мушці вже не люди - просто цілі.
Я буду пам'ятати,я там був,
Як пам'ятають другу світову,війну в Авганістані.
Та хочу щоб і світ весь не забув,
Як брат на брата йшов,
Виконуючи волю дикого бажання.

                А.Б.