Пiсня

Маргарет Лис
Хей, коханий, я вдома
Якщо чуеш, скажи
Хей, коханий, я вдома
Якщо бачиш, живи

Хей, коханий, хей, милий
Де ти є, отзовись
Хей, коханий, любимий
Ти назад озирнись

Хей, коханий, єдиний
Оглянись ти навколо
Хей, коханий, родимий
Бачиш, я знову вдома

Світ мій тільки для тебе
І душа моя теж
Хей, коханий, а в мене
Край любові без меж

Любий мій, хей, коханий
Я без тебе ніщо
Вірний, хей ти мій милий
Ти мій грім і мій дощ

Подивись ти на небо
Бачиш, зіронька є
Я ніколи для себе
Не візьму щось чуже

Знай, що серце моє
Все для тебе одного
Знай, що щастя твоє
І  для мене також

Почуття бережи
Душу грій ти зі мною
Якщо бачиш, живи
Як живу я з тобою