Бажання

Лея Белецкая
Чому пахнуть очі бажанням?
Бо квітнуть троянди в душі,
Бо коси моі з розплітанням
Шепочуть ласкаві вірші.
Бо ночі без тебе самотні,
Бо сном припорошені дні
Чекають на руки спекотні
І марять про зустріч в вогні.
Я знаю,ти прийдеш,вгамуєш
Той біль та бажання в очах,
Я вірю,що серце моє ти почуєш,
Цілуючи цвіт при свічах ...