Каламбур на беларускай мове - 170

Леонид Ганчаров
Каламбурны дыялог  мужа і  жонкі Нюсі пра лячэбныя супы

- Люблю я твае СУПЫ, НЮСЯ,
Ем, ем іх і не СУПЫНЮСЯ.
- З'еў многа, хапіла аж ТРОМ  БЫ.
- Суп - лекар, разыйдуцца ТРОМБЫ.
***

Каламбурный диалог мужа и жены Нюси о лечебных супах

- Люблю я твои супы, Нюся,
Ем, ем их и не остановлюсь.
- Съел много, хватило аж троим бы.
- Суп - лекарь, рассосутся тромбы.


Автор карикатуры - Николай Крутиков