усе буде добре!..

Виктор Сурженко
…твій геній обіймів
замість того, щоб любити тебе
взяв і випустив щастя із рук,
мов птаху, що прагнула стати вільною…
мабуть він,
ще просто хлопчисько своїх замалих уяв…
ти переросла його виміри пізнання життя,
бо маєш бути жінкою!..
цей світ увесь для тебе!..
не переймайся тим, що було..,
відбуло…
у пил розлітається час,
що змарнований дарма…
вміння гребти догори,
не тримати образ,
не чіплятись за зло –
твоя доля дитино!..
сутність і є наша карма!..