М1сяць серпень

Тамара Горбаченко
Місяць серпень. Зоряна ніч.
Дихає ріка туманом,
В ній кожен  відблиск зорі бринить,
Луги запашні дурманять.

Додолу хилиться колос з зерном,
Зірниці падають з неба.
Земля напуває мене, як вином.
Як же хороше, краще й не треба.

На землю я падаю ниць,
Тиші б напилась вустами.
Здалека чую спів нічних птиць,
Переспів між цвіркунами.