Пiсня - царiвна

Татьяна Ахинько
               
                "Вище пісні немає царівни."
                Г.Лютий

   Спіткнувся вечір об тужливу пісню,
   Принишк і вітерець о цій порі,
   Співають про любов й квітучу вишню,-
   Лунають ніжні звуки край зорі.

   Дзвінкі струмочки л"ються найчарівні,
   Серця бентежать образні слова,
   Бо вище пісні ні, нема царівни,
   Ця істина і мудра, і жива.

   І почуття бере в полон Царівна,
   Веде на бій останній і в любов,
   Це магія чудова, світла й дивна,
   Від бід і негараздів це покров.

   О, пісня, ти розрада, ти надія,
   Незмінна, вірна подруга в житті.
   Завжди хай пісня світом володіє,
   Царівною хай править в повноті!