ТШАК. на коми языке

Александра Сарыева
Ветлiм во"ре Василейкед, аддзим уна,уна тшак!
Со-тшак, бара тшак.Ко"рзинаын тырыс тшак!
Гортэ вайим Василейкед уна-уна-уна тшак!
Пач вылын пуэ тшак,пач сайын косьме тшак,
го"лбеч пытшкас бара тшак,пызан вылын но"шта тшак!
Асыв водзын Василей во"ре мунны бара дась.
"Кыче нэ тэ мо"дэдчин? Онэм вайны бара тшак?
со тшак, уна тшак, керкаас нин тырыс тшак!
Ин мун сэсся, Васе, во"рад-оз нин ков некутшем тшак!
Пач вылын пуэ тшак,пач сайын косьме тшак,
го"лбеч пытшкын банкаясын,пызан вылын ко"ребъясын
го"гер тшак, тырыс тшак!
Во"рысь вайим Василейкед уна-уна-уна тшак!
2002 год