Я помолюсь за Украiну

Татьяна Ахинько
   
   Я помолюсь за Україну,
   За мій знедолений народ,
   Який ще у віках не згинув,
   За долі кращій поворот.

   Міцніє хай сталева криця,
   Твердіша стане знов рука,
   В очах відвагою іскриться
   Дух войовничий козака.

   Я помолюсь за нашу волю,-
   Здолаєм різних ворогів,
   Самі куємо кращу долю,
   Чужих не треба пирогів!

   Народ сміливий, дужий, вільний,
   Працюєм, творим, - живемо!
   Нам не потрібні кляті війни,
   Але свого не віддамо!