633 Сонце пече як в пекли

Владимир Сирин
Сонце пече як в пеклі...
Праця - бої запеклі
Дощу давно немає
Всі мрії мої зав"яли

Сонце пече як в пеклі...
За Долю - бої запеклі
Дощу давно немає
Всі мрії літні пов"яли
 
Ось раптом я бачу хмари
І значить чекав я не марно.