Вже серпень

Тамара Горбаченко
Вже серпнень.
Закінчується літо.
П`янить повітря яблуневий сад,
Душа щемить,
Наповнюється цвітом -
Цвітом весни...
І знову не впопад.

Я часто
Прокидаюсь на світанку,
Дивлюся зачудовано на світ.
Дивуюсь і радію
Ясній зорі, ранку.
З-за горизонту сонце
Шле рожевий привіт.

Як легко дихати,
Хочеться злетіти
Під небеса, і чути, як родиться день.
Такий прекрасний світ-
Лиш жити і любити.
Дарувати радість,
І нових пісень.

Пісень - щастя,
Світлої любові.
Пісень у ласці ніжних, ніжних рук.
Пісень у радіснім,
Душевнім слові.
Пісень - очей,
Сердець шаленний стук.