За що, Коцабу посадили?

Перевесло
За що, Коцабу посадили?
За те, що правду розповів.
Що затівалося, на Сході,
Про горе наших матерів!

Якби тоді його послухать!
То не було б стільки смертей
І всі продовжувачі роду
Були б живі, із заходу і сходу!

Про це вже пізно говорити.
Бо їх нема, лише трава
На їх могилах проросла
Сльозами матерів полита!

А ви! Турчинови та Порошенки!
Які затіяли  війну.
Куди дітей своїх послали,
Коли синів наших вбивали?

Чи теж на фронті воювали,
В сирих окопах замерзали?
Та ні!
Вони в автівках роз'їзжали по Києву
І тішилися, в ресторанах, сміючись!

Усе це, люди пам'ятають!
І ваше "кодло", і рідню.
Під самий корінь проклинають!
Час вже пішов -
За все прийде розплата.
І не врятують вас ні Польша, а ні Штати!


23 травня 2016 р.