Перемiни

Вера Деревьянко 2
 переміни відбулись
вже не гарно як було колись

душа живе в гіркій печалі
життя її мені качає...

переживу гіркі я дні
ми горюєм не одні

у людей велике горе
а моє маленьке але болюче

ну хтоб спорив ...

своє я відчуваю що болить ..
а з чужим терпимо жить...