***

Тамара Горбаченко
Який прекрасний світ створив, ти, Боже!
Але так тяжко зараз жити в ньому.
Брехня,незгоди, сльози... все негоже.
Терплю, страждаю, знайти б край цьому.

Дай сили, Боже, розуму і більшого терпіння.
Батькам здоров`я, наснаги дітям.
Дай миру, Боже, взаєморозуміння,
В серця любові всім людям світу!