Луд вылын. песня на коми языке

Александра Сарыева
Тайэ гажсэ восэ го"гер бура же и виччысям,
сарапанъяс, сос до"ремъяс гожем кежлэ вуралам.
        припев:
    Луд вылын войбыд йо"ктам,
    луд вылын гажеччам.
    Ыджыд кытше чукарччам да
    "Му малинасэ" сьылам.
    Асысяньыс мо"дэдчим да
    зэй мичаа пасьтасим.
    Быд во"лэсьтысь-ылысь,матысь
    луд вылэ локталiм.
Шондi кыптэм виччысям да,бипур дорын шонэдчам.
Само"варысь пым тшай юам-сэсся бара гажэдчам!
         припев:
     Луд вылын войбыд йо"ктам,
     луд вылын гажеччам.
     Ыджыд кытше чукарччам да,
     "Му малинасэ" сьылам.
     Югыд войын, мича войын
     луд вылэ чукарччам.
     Сэсся дыр на тайе лудсэ
     во го"герыс казьтылам!
     2012год