***

Адель17
Я обожнюю тебе ,наче ти особливий
Себто ти не схожий на сотні інших
Життя з тобою неможливе
Ну а без тебе втричі гірше
Ти кров'ю на моїм плечі запікся
Роздряпав аж до м'яса серце
Занозою до п'ят занісся
А потім рани посипав перцем
Врізався в пам'ять мою гостро
Я неохоче тебе впускала
Та ти ж ніколи не любив просто
А я у відповідь верещала
я все кричала а ти не чув
Закрила рота і мовчала
А може краще я б кричала
А ти послухав і відчув?