Не возвращайся

Игорь Герасименко Кременчугский
И снова нелюбимой стала я,
и снова сломано крыло...
Не возвращайся в чувство старое:
то не согреет, что сожгло!

2.08.2016

     Нила Волкова
 
     Не повертайся

 О, знову це гірке розчарування...
 Вже не літає зламане крило!
 Не повертайся у старе кохання –
 Бо не розквітне те, що відцвіло.
 2016