промина життя

Княжна Путятична
Проминає життя,
Всі кудись ми йдемо...
І нема каяття -
Почуття женемо...

Так потрібно  -
Рано зранку  встаєм.
Розбираємось дрібно,
Для чого ж ми живем.

Хоче хтось буть почутим
Та обійми в ночи...
Що потрібен -  відчути,
У сльозах  шепочи.

Намагатись забути -
Заховати ключи..
Та  реальністю скуті
Одинокі в душі.