Гажа югыд пора на коми языке

Александра Сарыева
Мада гажа югыд по"раэй,
бара локтiн миян ко"дзыд войвылэ.
Кузь пемыдсьыс ёна йо"зыс мыдзисны,
дыр нин тэнэ,мадаэс, и виччисны.
Неуна и кадтор коляс-шонэдас.
по"рысь то"лыс ко"дзыд нэмсэ помедас.
Локтас тулыс-шоныд,югыд, дзоля на,
ловзяс ставыс-го"гер лоас томмема.