Купалася оп1вноч1

Тамара Горбаченко
Липнева ніч, духмяна і п`янка,
Тиша огортає, як дівочий сон.
Купалася опівночі смілива й молода,
Серце співало з щастям в унісон.

Зайшла у воду хвиля набіга,
Льне і холодить гаряче тіло.
Цілує, пестить,голубить, обійма.
Лиш місяць виглядає соромливо.

Омита, чиста, як вранішня роса.
Води перлини сяють у волоссі,
Неначе з срібла вилита уся,
Сторожко ступають ноги босі.