Брати, сестри вiзмiть помирiться!

Галина Щелкинская
        ***
Плаче пiвдень, пiвнiч, схiд i захiд
Украини,
Плач, Украино, плач!
За що ж с тобою так поступили?
Жили в мирi ми,
Жили в дружбi ми.
А тепер нас взяли и розсварили.

Лiдери з Майдану
Що ви наробили,
За що ви кров невинну пролили?
Ви людей вбивали,
Палили, трусили
И по трупам до влади прийшли!

А тепер ганяете по усiй Европi :
Ой подайте, ой допоможiть,
Не можем нiчого з народом зробить –
Просимо у вас вiйська:
Ви допоможiть.

З пiвдня Украини
Ви хатынь  зробили
Не пробачить цього
Вам весь свiт.
На вас вже чекае
Небесная кара!
Падайте в колiна
Прощення просiть!
За що так не любит
Русских – Украино?
Ми же с ними сестри i брати!
Дiти и онуки
Е у нас в родинi…
Та чому ж ми з ними вороги?

Украина мила!
Ти е дуже сильна!
Не згинайся ти
Нi перед ким!
Пригорни до сердца
Всех своих сирiток,
Подаруй iм злагоду i мир.

Встань, Украино, встань,
Брати, сестри вiзмiть помирiться!
Ми один народ, перед нами Бог.
I йому низенько поклонiтесь.