Боль за Украину

Федор Гордеюк
БОЛЬ ЗА УКРАИНУ
            
Когда-то жили вместе
И не было границы,
Пришли плохие вести:
Воюют украинцы…

Рідна Неню-Україна,
Що ж ти наробила -
Молоденьких та невинних
Навіщо ти згубила?

Горе в кожній хаті...
Украйно, чи ти Мати?
Чи дійде до люду:
Хто з Богом, хто з Іудою?
09.03.2015 г.