Лелеки

Ольга Иштяк
Не співають лелеки пісень
Лише сумно, курлики, летять,
Проводжаючи душі солдат
Вже до інших — небесних осель.

Там немає ні грому гармат,
Свисту куль, нема жаху та ран,
Там збирається люд на майдан
Не задля революцій — для свят!

Звідти дивляться хлопці на нас:
Чи ми здатні себе шанувать—
Україну Святу відстоять,
Щоб свободи вогонь не загас!