Бразилия. Рио. Маракана 2016 год

Пётр Лавренчук
 Олімпіада.Бразилія.Ріо.Маракана-2016 рік.

Це не правда,що в Бразилії є все,
В Бразилії та Ріо, не було Олімпіади.
Спортивне свято, в кризові часи-
Краще за імпічменти,заколоти,воєнні паради.

З Бразилії золото повезуть, як конкістадори,
Але не силою,а через переможні двері,
Ріо,самба,статуя Хреста,вогонь і лісів море-
Красиві жінки,- улюбленці Афродити та Венери.

Жінка Русефф дотрималася грецьких традицій,
Вона дала владу Темеру потримати і відкрити ігри,
Вклоняюсь до землі, з маленьких країн олімпійцям-
Вони прославляють країни,а не великі тигри.

Діти з карєрів швидше бігають за іменитих,
Проблеми освіти медицини як і всюди видно,
Треба людству 150 млн гектарів лісів посадити-
Еднання проти бідності,всіх необхідно.

Спортсменів чекає безкомпромісна боротьба,
Бразильська олімпіада фінал для олімпійців,
Наші надії боротьба,бокс,фехтування та стрільба
Для молодих спортсменів, турнір буде корисний.

Вболіватиму за Неймара та бразилську компанію,
Тільки збірну України сильно не бийте!-
В Бразилії переможні традиції давнії,
Ось тільки, не тримали золото олімпійське.

Відкриття не здивувало на порозі "холодної війни"
Поєднгння культур стурбованного світу,
Їжі ,освіти , потребуюь не тільки бразильські пацани-
Суспільство стає антисоціальним,ніде правди діти.

Олімпійці з параду підуть в:зали бассейни,сектори,
За спортивну честь, треба буде боротись россіянам,
Будемо чекати перемоги проти"допінгової сатани",
Як з анаболіками тягатися  спортсмену з Бутана!?.

Всіх чекає олімпійський спортивний карнавал,
Він подарує всім еднання,надію,перемоги та ємоції-
Для спортсменів, це спортивний фінал-
Чарівний РІО 2016-ть отримає шану та овації.