Мне нравится. Дмитрий Голдыш

Радко Стоянов 2
Мне нравится быть рядом
Писать стихи, петь песни.
Мне нравится, быть странным
Когда с тобою вместе.
Мне нравится дыханье
Стук сердца, так волнует.
Любовь, она такая
Возьмет и зачарует.
И танец тел и ласки
Горячи поцелуи.
Мне нравится быть рядом
Ведь без тебя умру я.

НА МЕН СЕ НРАВИ
Превод: Радко Стоянов

Обичам да сме редом,
да пиша стих и песен.
Обичам да съм странен,
когато с теб сме двама.
Обичам с теб да дишам,
сърцата в тон да бият.
Любов една такава
ме грабва, очарова.
Телата в танц и ласки,
горещите целувки.
Обичам да сме редом,
без тебе аз умирам.