Мрii сонячного зайчика

Надежда Рубинская
Сонячний зайчик з метеликом грався,
Крильця легенько йому лоскотав.
Швидко  метелик від нього ховався,
Зайчик його все шукав і шукав.

Мріяв гуляти з ним в полі та лісі,
Разом злетіти до сонця і хмар.
Потім усістися прямо на стрісі,
Де проживає майстерний гончар.

Горщиків,мисок у нього багато.
Райдуги фарби виблискують в них.
Так виграють, наче диво на свято!
Майстер-гончар – він для них чарівник.

                08.08.2016