Шаленство липового цвiту

Марина Степанская
Шаленство липового цвіту!
Блаженство любощів духмяне!..
Розкриленість і безмір світу
І тиші лункість... Полум'яне


Польоту прагнення підхмарне
До меж і в простір Абсолюту.
Шаленство лип не проминути
Й життя-духмяний лет - не марне...


червень - серпень 2016