Украина

Наталья Светлая 7
Україно мила, рідна моя ненька.
Золоте колосся. Мальви за вікном.
Роботящі люди. Чисте, мирне небо.
І сім'я вечеря в хаті за столом.

Україно мила, я дитям маленьким
Закохалась в тебе, в шум твоїх гаїв,
У поля родючі, в селища гарненькі,
В пісню задушевну і чудовий спів.

Україно мила, крає так серденько
Те, що тебе хочуть роз'єднати знов.
Та молюся Богу за кохану неньку,
Щоби на Вкраїні не лилася кров.

Україно мила, рідна сторона,
Мирний мій, багатий і веселий краю,
Україно славна, ти така одна.
Я від тебе в світі кращої не знаю.