з Голосieвого

Александр Ярошевский
жінка
рожева хмаринка
впурха у присмерк
салону великого жовтого бусу міського
кудись вона їде
звідси

туди-сюди біга маленький
білий собацюрка -
він загубився?

світ різнобарвний,
        різнокольоровий
закінчується
ще одне літо

просто картинка
вихватка миті з Голосієвого,
де он продають помідори,
дині й вже не зовсім молоду
солодку бліду кукурудзу

життя ні про що
але ж
миле