Зун квахьнавай дуьня я

Шахмардан Арран
И дуьняда зун квахьнавай Дуьня я,
Гьахьна вилиз зулуматдин мич1ивал.
Рагъ авачир, Варз алачир дуьня я,
Акуна заз муьгьуьббатдин пич1ивал.

Гъетер амач зи алемдин цавара,
Са сад ц1раз аватнава, квахьнава.
Уьмьуд амач зи хиялрин камара,
Буьркьуь я, рехъ алатнава, квахьнава.

Эй дуьня, вун, дак1ан хьана канибур
Муьгьуьббатдин ч1ун квахьнавай дуьня я.
Чим хъийизмач ви ракъини къайибур,
И дуьняда зун квахьнавай Дуьня я.