Невеста

Светлана Маярчак Крыжановская
НАРЕЧЕНА

Ніжний стан, біла сукня - щаслива,
Бо сьогодні пішла під вінець
І здається, що в тебе крила.
Вже дівоцтву твоєму кінець!

Розплітає зажурено коси,
Одягає в хустину свекруха.
А на трави вже падають роси
І всі щастя бажають на вуха.

Попрощавшись із вельоном своїм,
Станцювавши із ним разок,
Відтепер ти стала жоною,
Нехай вірним буде твій крок.

Липень, 2016. (Нова Ушиця)

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.

ID: 682702
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 09.08.2016 17:25:41
© автор: Світлана Крижановська