Вирви смолу з грудей

Кирилл Пазюк
Вирви смолу з грудей
Заплющуй очі і стрибай на дно
Лови голубів і сміх дітей
Занурюй голову в таємне джерело
***
Кричи вороном і відпльовуй морок
Кусай жили часу
Забувай про сором
Знімай весь одяг
***
Будь тільки в тому, чим ти є
Руйнуй голими руками сірий дім
Великий голем – будь їм
Будь чим хочеш, тільки залишайся живим

Листопад 2015 р.