я неба вище

Оливер Ли
не сідай до вагону метро.
не вдягай своє сіре пальто.
випий ще чаю.
я пригощаю.
знаю, тебе чекає дорога.
я вибіжу на білий сніг босонога.
постривай.
ось моє кохання, будь ласка, тримай.
напиши мені.
що завгодно.
адже без тебе й влітку так прохолодно.
я за тебе душу віддам.
а тіло на шмати розривай сам.
забери всі вірші і картини.
тільки будь зі мною в останні хвилини.
може я божевільна,
не знаю.
та тільки з тобою тікаю до самого краю.
навіть, якщо там урвище.
навіть, якщо вітер свище.
коли поряд є ти, я неба вище.