Аве, Мария

Демидов Игорь Петрович
                «Ave Maria,
                Gratia plena!
                Maria, gratia plena!
                Maria, gratia plena!
                Ave, ave dominus!
                Dominus tecum
                Benedicta tu in mulieribus
                Et benedictus
                Et benedictus fructus ventris
                Ventris tuae, Jesus!
                Ave Maria!»
                (католическая молитва)


   Аве, Мария,

светом души озарена!
   Ты Господа миру подарила,
спасение наше на все времена!
   И пред Ним будет вечная слава сиять,
как твоя благодать.
   Создателем благословенна
смиренье твоё и твоя чистота.
   Твоя молитва вдохновенна
во славу Творца и во имя Христа.

   Аве, Мария! …


11 – 08 – 16