Дивовижний снiгопад

Надежда Рубинская
Сніг лапатий летить і летить,
Засипає повільно наш сад.
І,напрочуд, піснями бринить
Дивовижний для нас снігопад.

Настрій гарний, кружляю в танку
І в долоні сніжинки ловлю.
Починаю промову палку:
«Як тебе, снігопаде, люблю!»

… Просинаюсь. І де той танок?!
Тиждень сонце «піджарює» дні.
Тридцять п’ять ! Ось лунає дзвінок…
Снігопад лиш наснився мені…

              12.08.2016