Не кохаю

Ласточка Твоя
Що ти знаєш про біль?
Коли очі смутку повні,
в тобі напевно зараз
сарказму через край.
Зараз місяць уповні,
я більше тебе не кохаю,
всьому кінець,ти знай.



Місяць уповні- Полная луна.