Заощадження

Вера Свистун
Кохання заощадила.
І не хотіла - зрадила.
Такий солодкий щем...
Хотілось ще і ще
цілунків, дотиків
без роздумів і слів.
Щоб сипались дощем,
палали вогнищем!

Бажань думки рясні...
А справдились - у сні.