Де, скажiть менi, рiчку перейти...

Иван Странник 2
Де, скажіть мені, річку перейти,
Щоб змогли і далі ніженьки ідти?
Заспіваю пісеньку весело дзвінку,
Залунає пісня в твоєму садку,
Прилетиш на крилах, візьмеш до себе.
Де немає броду, там любов буде...