Всерединi Сонце Всерединi тиша

Катерина Жебровська
Фестиваль сучасної кераміки
"ЦеГлина 2016", Київ

Всередині – Сонце… Всередині – тиша…
Всередині – радість буття…
Назовні – лінійність, трьохвимірність форми…
Назовні – численні слова…

Всередині – ясно… Всередині – чисто…
Всередині – пам'ять злітань…
Назовні – яскраво… Назовні – барвисто…
Назовні – гра ночі і дня…

Всередині – Світло, теплО і свобода…
Всередині – сила, Любов…
Назовні – людина… Назовні – дорога…
Назовні – віки молитов…

Всередині – Сонце… Всередині – тиша…
Всередині – Небо й Земля…
Назовні – Небесна й Земна насолода…
Всередині, зовні – Душа?

12.08.2016