Хай буде задано питання

Катерина Жебровська
Хай буде задано питання…
Хай сумнів не бентежить дні…
Нехай забудуться чекання
І перетовчені думки…

Хай будуть тихими розмови…
Хай серце ніжиться від мрій…
Нехай осмислені й прозорі
Слова збираються в пісні…

Хай будуть чистими торкання…
Хай рани зцілює краса…
Хай від світання до світання
Любов заповнює життя…

Хай будуть відповіді поруч,
Досяжні кожному єству…
Нехай у далі неозорі
Нестримні задуми ведуть…

14.08.2016