надii метеликом...

Виктор Сурженко
…межа для метелика-вчора –
утопаюча подорож хвилин…
провалля у часі безмовне,
десь у снах блукаєш один.

у очах чарівниці-ночі,
вічний відблиск серцебиття світів…
потребуєш краплин пророцтва –
перевтілення варті мрій…

переважує всупереч Доля!
шахова партія в тебе своя,
всупереч правил нищиться воля
від початку і до кінця…