Yours Happy Fairy!

Екатерина Крайнова Поэт
We sleep between exotic  birds

As like as  fallen-down  cherry...

Today I`m happy fairy words,

Yours favorite, favorite, favorite fairy!


© Copyright:  Happy Fairy Ekaterina Kraynova.