Трамп-тарарам

Олександр Мачула
Нехватка гостра відчувається ума,
у головах американського суспільства.
Хоча Америка, то демократія сама,
але давно уже не бачив стільки свинства.

До виборів лишилось кілька кроків
і передвиборна кампанія збігає.
Республіканці ж не засвоїли уроків,
та в їхнім стані інших лідерів немає.

На перший погляд Трамп – простий придурок,
щоденно новий лозунг-маячня.
Для нього не важливо, росіянин, турок,
про що чергова буде сказана брехня.

Але ще рано пакувать йому манатки,
про що Обама говорив, Барак.
Коли зумів пацан нажить мільярдні статки,
то не такий вже зовсім він й дурак!

У Трампа що не слово, то жартівка,
йому б лиш в Білий дім мерщій пробитись.
Америка ж, мов та наївна дівка,
а обіцяти, то ще не женитись!

серпень 2016