Медовий Спас

Оксана Днистран
Медовий Спас і сонечко – медове,
Прохає хмарку: «Покуштуй мене,
Сьогодні я - тягуче і вершкове,
Серпнево-щедре, літньо-осяйне…»

І хмарки навпер;ебій доторкались,
Ковтали дружно промені смачні,
А сонечко щасливо посміхалось
Та зайчиків пускало у вікні.