Раисат Ахмедова Споешь для меня

Аминат Максудова
Анищазулъ гурев дирлъун ватич!ев,
Дие т!амуралда макъан бачинищ?
Къват!ибе гьурщизе х!инкъараб балай,
Дица коч!олъ рехсон загьир гьабилищ?

          

Ралъдал раг!алалда эхетаниги,
Гьалъ дир рек!ей асар гьабулеб гьеч!о
Муг!рузда йижарай г!анч!ай дидани,
Шагьаралъул т!аг!ам бич!ч!улеб гьеч!о

            

Дида кинан лъач!еб нилъеда гьоркьоб,
Нилъеца реххулеб кьуру гьеч!облъи.
Мун вач!унеб сухъмахъ къваридаб бук!ин.
Цадахъ дун йилъине кинго бак! гьеч!еб.